Aikuisten ryhmät (15+ v.)

Judon intensiivi/ peruskurssi alkaa 29.1.2019!

Intensiivikurssi sisältää 10 harjoitusta 1,5 tuntia/ kerta, harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 19.30 - 21.00.

Intensiivikurssi sisältyy peruskurssiin joka jatkuu 10 kerran jälkeen pukujen kanssa (harjoitusajat muuttuvat 10 kerran jälkeen maanantaille ja torstaille klo 18-19.30)

Kurssi ei edellytä aikaisempaa taustaa kamppailulajeista ja sopii erinomaisesti myös naisille!

Erityisesti räätälöidyn kurssin ohjelmaan kuuluu:

• monipuolisia fyysisiä harjoitteita koko vartalolle, erityisesti keskivartalo saa kyytiä kaloreiden lisäksi!
  • käsilukkoja, kuristuksia, sidontoja ja heittoja
  • pysty ja -mattokamppailua
  • kaatumisen perusteet ja haastavia tasapainoharjoituksia
  • kovatempoista fyysistä harjoittelua hyvällä sykkeellä (Harjoituksissa voit harjoitella oman kuntosi mukaan!)
  • varsinaiseen peruskurssi osioon sisältyy judon perustekniikat (keltaisen ja oranssin vyön tekniikoita)

Harjoitusvarusteeksi käy ensimmäisellä 10 kerralla  t-paita ja verskat.

Koko kurssin hinta 120 € (sisältää sisäänpääsy rannekkeen jossa 10 käyntikertaa ladattuna, judoliiton vakuutuksen 31.8.2019 saakka)

Voi käydä myös pelkästää Intensiivikurssin, jonka hinta on 80€ (sisältää sisäänpääsy rannekkeen 10 kerralle, huom ei sisällä vakuutusta!)

Harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 19.30 -21.00  (saavu paikalle 15 min ennen harjoitusten alkua, Alfan sisäänkäyntiportilla)

Harjoituspaikka on Alfan sisäliikuntahalli
Katso tarkempi sijainti kartalla »

Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeella »  (peruskurssin lomake) tai sähköpostilla jussi.valimaki(at)turku.fi (myös lisätietoja)

Aikuisten peruskurssiin sisältyviä tietoja

Aikuisten peruskurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.

Harjoitukset pidetään maanantaisin 19.30-20.45 ja torstaisin klo 18.00-19.30. Kurssin kesto on n. 4 kuukautta, (sisältää intensiivikurssin 5 viikkoa) jonka päätteeksi on mahdollista suorittaa judon keltainen vyö (5 k.)

Kurssi sisältää:

• Mattojudon perusteet (sidonnat ja mattokamppailu)
  • Pystyjudon perusteet (käsi, lonkka ja jalkaheittoja) ja pystykamppailua
  • Hyvää ja monipuolista kehoa, koordinaatiota ja kuntoa kehittäviä harjoituksia
  • Kaatumiset eli ukemit eri suuntiin
  • Vakuutuksen

Kurssin (intensiivi+peruskurssi) hinta on 120 € (voi maksaa useammassa erässä)

Kurssilla tarvitaan judoon soveltuva puku, sellaisen voi hankkia itse tai ostaa vetäjien kautta.

Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeella

Lisätietoja: info(at)turunjudoseura.fi

NICEJUDO alkaa tammikuussa 2019

NICEJUDO on naisille ja yli 13-vuotiaille tytöille tarkoitettu peruskurssi joka harjoittelee kerran viikossa tiistaisin.

Kurssin hinta 120 € sisältäen kaksi harjoittelu kautta (syksy ja kevät), judoliiton vakuutus sisältyy hintaan.

Harjoitukset sisältävät judollisia harjotteita, kehonhallinta- ja ketteryysliikkeitä, jokainen voi harjoitella oman kuntonsa ja taitotasonsa mukaan.

Mukaan voi tulla vaikka ei ole aiempaa lajitaustaa tai viimeisestä käynnistä on vierähtänyt tovi.

Harjoitukset vetää Ansku Paavilainen ja lisätietoja voi kysellä nicejudoturku(at)gmail.com

Harjoitusajat:

Tiistaisin klo 18.00-19.30

Aikuisten yleiset harjoitukset/kilpatekniikka harjoitukset

Harjoitukset sopivat kaikille judon peruskurssin käyneille aikuisille. Tänne voi tulla harjoittelemaan oman kunnon mukaiseti vähän rauhallisemmin tai myös
kovemmin. Turun Judoseurassa harjoittelee paljon mustavöisiä suomenmestaruusmitalisteja ja aktiivisia eri tasoisia kilpailijoita,joille nämä harjoitukset ovat viikon pääharjoitukset.

Harjoitukset

• maanantaisin 18.00 - 19:30