Lasten ja nuorten ryhmät

Nuorten peruskurssi

Varmista paikkasi kurssilta ja ilmoittaudu nopeasti!

Kevään peruskurssi alkaa maanantaina 3.9.2018 klo 17.00

Kurssin kesto iästä ja aktiivisuudesta riippuen 4-12 kk. Harjoituksia kaksi kertaa viikossa maanantaina ja keskiviikkona  klo 17 - 18

Erinomainen tapa kehittää nuoren motoriikkaa ja kuntoa turvallisessa ympäristössä. Ohjaamisesta vastaa koulutetut ohjaajat!

Kurssin hinta 220 €, joka sisältää ohjatun harjoittelun joko kevät tai syyskauden ajan, Turun judoseuran jäsenyyden elokuun loppuun,  judoliiton vakuutuksen sekä Judon Junioripassin.

Puku ja vyökoe maksetaan erikseen.

LISÄTIETOJA

U9 PERUSKURSSI LISÄTIETOJA

Lisätiedot: info(at)turunjudoseura.fi

Ilmoittaudu täältä  ilmoittautumislomakkeella »

Muksujudo (5-6 -vuotiaat) ja U9 peruskurssi (7-8 -vuotiaat) alkaa 6.9.2018

Syksyn muksujudoon mahtuu vielä mukaan harjoitukset ovat molemmilla ryhmillä torstaisin klo 17 - 18 Olethan ajoissa (~10min) paikalla, varustuksena verryttelyhousut ja t-paita.

Ilmoittautuminen tästä  tai tulemalla harjoituksiin n. 10 min ennen harjoituksen alkua.

Lisätietoja info(at)turunjudoseura.fi

Mitä Muksujudo on?

Muksujudo on Suomen judoliiton kehittämä liikuntamuoto alle kouluikäisille lapsille. Muksujudon lähtökohtana on tukea monipuolisesti lapsen liikunnallista kehitystä, kehonhahmotusta ja -hallintaa. Ryhmää vetävät koulutuksen käyneet ja liikunnasta kiinnostuneet muksujudo-ohjaajat.

Muksujudossa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa. Judotekniikoista opetellaan kaatumista, toisen hallitsemista matossa ja muutamia heittoja. Tärkeinä periaatteina ovat myös käytöstapojen ja toisten kunnioittamisen opettelu. Judon avulla lapsi oppii toimimaan niin parin kanssa kuin ryhmän jäsenenä.

Kenelle Muksujudo on tarkoitettu?

Muksujudo on suunniteltu 5-7 vuotiaille lapsille. Aikaisempi liikuntatausta ei ole pakollista, vaikkei siitä haittaakaan ole. Aloittava ryhmäkoko on enintään 20 lasta, ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MUKSUJUDO Lisätietoja

U9 KURSSIN LISÄTIETOJA

Ryhmillä on yksi harjoituskerta viikossa, torstaisin. Muksujudoa harjoitellaan klo 17:00-18:00. Lisää tietoa muksujudosta saat seuran toiminnanjohtajalta info(at)turunjudoseura.fi

Ilmoittautumisen muksujudoon voit tehdä junioreiden ilmoittautumislomakkeella »

Junioreiden jatkokurssit:

Peruskurssin jälkeen siirrytään jatkoryhmiin. Tällä hetkellä Turun judoseurassa harjoittelee 5 eri tasoista junioriryhmää muksut mukaan lukien, joissa jokaisessa on omat tavoitteensa kyseiselle kaudelle. Harjoituksissa opitaan uusia judotekniikoita, kerrataan jo opittuja asioita sekä harjoitellaan erilaisia koordinaatio- ja vartalonhallintaliikkeitä.Jokaiseen harjoituskertaan kuuluu myös harjoitusotteluiden eli randoreiden harjoittelu. Ryhmäjako on tehty pääosin iän mukaan.
Jako ikäluokittain U11= alle 11 vuotiaat, U13 - U15 (11 - 14 -vuotiaat), U18 =alle 18 vuotiaat

Harjoitukset maanantaina ja keskiviikkona 17.00 - 18.00

U13 - U15 ryhmän harjoitukset maanantaina ja keskiviikkona 18.00-19.30