Peruskurssit

Kenelle?

Kaiken ikäisille ja kokoisille. Aikuisille, lapsille ja nuorille omat ryhmät.

Mitä mukaan?

Verryttelyhousut + t-paita ja juomapullo riittää alkuun.

Mitä maksaa?

Peruskursseilla ensimmäinen kertaa maksutta,  kurssi maksetaan Suomisport.fi sivuston kautta, hinnat löydät täältä »

Mitä kurssi sisältää?

Nuorten peruskurssi sisältää perusteiden harjoittelua, monipuolista motoriikkaa ja koordinaatiota kehittävää liikuntaa ja luonnollisesti kunnon kohotusta. Hintaan sisältyy myös: vakuutus ja judopassi. Hinta sisältää Turun judoseuran jäsenmaksun vuodeksi!

Judopuku ostetaan erikseen!

Aikuisten peruskurssi sisältää monipuolista judon perusteiden harjoittelua, motoriikkaa ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia, kamppailun perusteita matossa ja pystyssä sekä luonnollisesti kuntoa kohottavaa harjoittelua. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa a 1,5 tuntia.

Kurssin jälkeen on halukkailla mahdollista suorittaa keltainen vyö ja jatkaa lajin parissa. Vyökoe edellyttää seuran jäsenyyttä 120 € , lisäksi tulee vyökoemaksu 40 € (sisältää keltaisen vyön, judopassin ja maksun judoliittoon).

Judopuku ostetaan erikseen!

Oman kulkurannekkeen lataukset 2 €/krt (alle 20 -vuotiailla ei rannekemaksuja).

Lisätietoja

Judon intensiivikurssi sisältää judon lyhyen oppimäärän 10 kerran tehokurssilla, jossa käydään läpi judon eri osa-alueita. Harjoitukset ovat luonteeltaan nopea tempoisia ja kuntoa kehittäviä! Jokainen saa valita kuinka kovalla tempolla harjoittelee.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa peruskurssilla hinta 120 € (sisältäen seuran jäsenyyden ja vakuutuksen) jonka jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön 40 € (sisältää keltaisen vyön, judopassin ja maksun judoliittoon).

Oman kulkurannekkeen lataukset 2 €/ krt (alle 20 -vuotiailla ei rannekemaksuja).

Lisätietoja