Judon peruskurssit Turussa

Judoryhmiä lapsille ja aikuisille

Turun Judoseura ry järjestää kursseja kaikenikäisille ja -tasoisille judon harrastajille. Tarjoamme judotunteja lapsille ja aikuisille, kilpailijoille ja kuntoilijoille sekä aloittaville ja kokeneille harrastajille. Lajin aloittaminen on helppoa, sillä järjestämme judon peruskursseja vuosittain. Harjoitussalimme sijaitsee Liikuntakeskus Alfassa Turun Raunistulassa. Tervetuloa tutustumaan!

Mitä mukaan?

Aluksi riittävät t-paita ja verryttelyhousut sekä juomapullo.

Mitä maksaa?

Peruskursseilla ensimmäinen käyntikerta on maksuton. Kurssi maksetaan Suomisport.fi-sivuston kautta. Katso hinnat!

Nuorten peruskurssi

Nuorten peruskurssi sisältää perusteiden harjoittelua, monipuolista motoriikkaa ja koordinaatiota kehittävää liikuntaa sekä luonnollisesti kunnon kohotusta. Hintaan sisältyy vakuutus, judopassi sekä Turun judoseuran jäsenmaksun vuodeksi. Judopuku ostetaan erikseen.

lasten ja nuorten judo

Aikuisten peruskurssi

Aikuisten peruskurssi sisältää monipuolista judon perusteiden harjoittelua, motoriikkaa ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia, kamppailun perusteita matossa ja pystyssä sekä luonnollisesti kuntoa kohottavaa harjoittelua. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa a 1,5 tuntia.

Kurssin jälkeen on halukkailla mahdollista suorittaa keltainen vyö ja jatkaa lajin parissa. Vyökoe edellyttää seuran jäsenyyttä hintaan 120 €, minkä
lisäksi tulee vyökoemaksu 40 € (sisältää keltaisen vyön, judopassin ja
maksun judoliittoon). Judopuku ostetaan erikseen.

Oman kulkurannekkeen lataukset 2 €/krt. Alle 20-vuotiailla ei ole rannekemaksuja.

Judon intensiivikurssi

Judon intensiivikurssi sisältää judon lyhyen oppimäärän 10 kerran
tehokurssilla, jossa käydään läpi judon eri osa-alueita. Harjoitukset ovat luonteeltaan nopeatempoisia ja kuntoa kehittäviä. Jokainen saa valita kuinka kovalla tempolla harjoittelee.

Kurssinjälkeen on mahdollista jatkaa peruskurssilla, jonka hinta on 120 €
(sisältää seuran jäsenyyden ja vakuutuksen). Sen jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön 40 € (sisältää keltaisen vyön, judopassin ja maksun judoliittoon).

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita lajin pariin. Tervetuloa tatamille!