Judon peruskurssit ja jatkoryhmät Turussa

Judoryhmiä lapsille ja aikuisille

Turun Judoseura ry järjestää judon peruskursseja kaiken ikäisille harrastajille muksujudoikäisistä aikuisiin. Tarjoamme judotunteja lapsille ja aikuisille, kilpailijoille ja kuntoilijoille sekä aloittaville ja kokeneille harrastajille. Lajin aloittaminen on helppoa, sillä järjestämme judon peruskursseja sekä syksyisin, että keväisin. Aikaisemmin judoa harrastaneet voivat tulla mukaan milloin vain, valitsemalla oman tasonsa mukaisen harrastusryhmän. Harjoitussalimme sijaitsee Liikuntakeskus Alfassa Turun Raunistulassa. Tervetuloa tutustumaan!

Mitä mukaan?

Aluksi riittävät t-paita ja verryttelyhousut sekä juomapullo, sandaalit tms. pukuhuoneesta matolle siirtymiseen. Myöhemmin tulee ajankohtaiseksi oman judopuvun ostaminen. Salilla on myös judopukuja lainattavaksi.

Mitä maksaa?

Judo on edullinen harrastus moneen muuhun lajiin verrattuna. Koko vuoden hinnat ovat jäsenmaksuineen, vakuutuksineen ja harjoitusmaksuineen 225 € tai 325 € ryhmästä riippuen ja kursseille saa aina tulla ilmaiseksi kokeilemaan. Jäsenmaksut maksetaan Suomisport.fi-sivuston kautta ja harjoitusmaksut laskutetaan harjoitusryhmän mukaan. Katso hinnat!

Lasten ja nuorten ryhmät

Judo aloitetaan oman ikäryhmän mukaisella peruskurssilla ja aivan nuoremmille on tarjolla muksujudo. Harjoitella voi myös ikäryhmäänsä alemmassa tai ylemmässä ryhmässä, mikäli se tuntuu sopivammalta. Muksujudosta jatketaan alle 9 vuotiaiden ryhmään, peruskurssilta jatkoryhmään ja vanhimmat juniorit harjoittelevat omana ryhmänään jo aikuisten kanssa. Jokaiselle löytyy sopiva ryhmä ja pystymme hyvin huomioimaan myös lasten ja nuorten mahdolliset erityistarpeet.

lasten ja nuorten judo

Aikuisten ryhmät

Aikuisten peruskurssi sisältää monipuolista judon perusteiden harjoittelua, motoriikkaa ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia, kamppailun perusteita matossa ja pystyssä sekä luonnollisesti kuntoa kohottavaa harjoittelua. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa a 1,5 tuntia. Peruskurssi on jatkoa intensiivikurssille ja sen voi aloittaa suoraan, tai käymällä ensin intensiivikurssin.

Peruskurssin jälkeen suoritetaan keltainen vyö ja sen jälkeen voi osallistua seuran muihin aikuisten harjoituksiin. Turun Judoseurassa on useita erityyppisiä harjoitusryhmiä kuntoilijoista kilpailijoihin. Peruskurssin jälkeen suositeltavat ryhmät ovat kuntojudo ja tekniikkaharjoitukset. Kilpajudoharjoituksissa tavoitteena on judokilpailuissa menestyminen, mutta siellä voivat käydä kaikki kuntoilijoista veteraaneihin, kunhan judotaitoja on ensin harjoiteltu peruskurssin jälkeen kuntojudossa ja tekniikkaharjoituksissa.

Judon intensiivikurssi

Judon intensiivikurssi on erinomainen tapa tutustua lajiin ja kohottaa kuntoa. Se sisältää judon lyhyen oppimäärän 10 kerran tehokurssilla, jossa käydään läpi judon eri osa-alueita. Harjoitukset ovat luonteeltaan nopeatempoisia ja kuntoa kehittäviä. Jokainen saa valita kuinka kovalla tempolla harjoittelee. Intensiivikurssilla ei vielä tarvita judopukua ja kurssin voi käydä pelkällä rannekemaksulla (30 €).

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa peruskurssilla, jonka hinta on 125 €, eli seuran jäsenmaksu (sisältää vakuutuksen). Sen jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön 40 € (sisältää keltaisen vyön ja judopassin).

Oman kulkurannekkeen lataukset 2 €/krt. Alle 20-vuotiailla ei ole rannekemaksuja.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita lajin pariin. Tervetuloa tatamille!