Judon peruskurssit ja jatkoryhmät

Judoryhmiä lapsille ja aikuisille

 

Turun Judoseurassa harjoittelee kaiken ikäisiä harrastajia muksujudoikäisistä aikuisiin. Lapsille ja nuorille on ryhmiä iän ja taitotason mukaisesti. Ryhmästä toiseen voi vaihtaa joustavasti ja voi harjoitella myös ikäluokkaansa ylemmässä, tai alemmassa ryhmässä, jos se sopii itselle paremmin. Aikuisille on ryhmiä aloittelijoista kilpailijoihin. Aikuiset voivat aloittaa judon 10 kerran intensiivikursilla, joka jatkuu peruskurssiosalla. Sen jälkeen jatketaan yleisissä harjoituksissa, joissa on painotuksina joko kuntoilu, kilpailu tai mattojudo. Harjoittelemme Liikuntakeskus Alfassa Turun Raunistulassa. Tervetuloa tutustumaan!

 

Mitä mukaan?

 

Aluksi varusteiksi riittävät esim. verkkarit ja t-paita, sekä juomapullo. Sandaalit tms. tarvitset pukuhuoneesta matolle siirtymiseen. Jalat tulee hygienian vuoksi pestä ennen harjoituksia. Aikuisten ryhmissä judopuku hankitaan intensiivikurssin jälkeen ja lapsilla ja nuorilla puvun hankkimista kannattaa harkita muutaman käyntikerran jälkeen.

 

Mitä maksaa?

 

Judo on melko edullinen laji. Yli 7 vuotiaden ryhmistä aikuisten ryhmiin harjoitusmaksu on 25 € / kk, joka laskutetaan erikseen syys- ja kevätkausilla. Vuosittainen jäsenmaksu on 50 €. Jokainen harrastaja tarvitsee myös Suomen Judoliiton lisenssin. Lisenssien hinnat vaihtelevat 30 € - 110 € välillä. Esim. 7-17 vuotiaan vakuutuksen sisältävä lisenssi maksaa 85 € vuodessa. Muksujudokoilla kaikki maksut ovat n. puolet näistä hinnoista. Katso hinnat!

Lasten ja nuorten ryhmät

Judo aloitetaan oman ikäryhmän mukaisella peruskurssilla ja aivan nuoremmille on tarjolla muksujudo. Harjoitella voi myös ikäryhmäänsä alemmassa tai ylemmässä ryhmässä, mikäli se tuntuu sopivammalta. Muksujudosta jatketaan alle 12 vuotiaiden ryhmään, peruskurssilta jatkoryhmään ja vanhimmat juniorit harjoittelevat omana ryhmänään jo aikuisten kanssa. Jokaiselle löytyy sopiva ryhmä ja pystymme hyvin huomioimaan myös lasten ja nuorten mahdolliset erityistarpeet.

Aikuisten ryhmät

Aikuisten peruskurssi sisältää monipuolista judon perusteiden harjoittelua, motoriikkaa ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia, kamppailun perusteita matossa ja pystyssä sekä luonnollisesti kuntoa kohottavaa harjoittelua. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa a 1,5 tuntia. Peruskurssi on jatkoa intensiivikurssille ja sen voi aloittaa suoraan, tai käymällä ensin intensiivikurssin.

Peruskurssin jälkeen suoritetaan keltainen vyö ja sen jälkeen voi osallistua seuran muihin aikuisten harjoituksiin. Turun Judoseurassa on useita erityyppisiä harjoitusryhmiä kuntoilijoista kilpailijoihin. Peruskurssin jälkeen suositeltavat ryhmät ovat esim. kuntojudo ja mattotekniikkaharjoitukset. Kilpajudoharjoituksissa tavoitteena on judokilpailuissa menestyminen, mutta siellä voivat käydä kaikki aloittelijoista veteraaneihin.


Judon intensiivikurssi

Judon intensiivikurssi on erinomainen tapa tutustua lajiin ja kohottaa kuntoa. Se sisältää judon lyhyen oppimäärän 10 kerran tehokurssilla, jossa käydään läpi judon eri osa-alueita. Harjoitukset ovat luonteeltaan nopeatempoisia ja kuntoa kehittäviä. Jokainen saa valita kuinka kovalla tempolla harjoittelee. Intensiivikurssilla ei vielä tarvita judopukua ja kurssi maksaa vain 55 € sisältäen kulkurannekkeen ladattuna 10 käyntikerralla.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa peruskurssilla, jonka hinta on 100 €. Sen jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön 40 € (sisältää keltaisen vyön ja judopassin).

Oman kulkurannekkeen lataukset 2 €/krt. Alle 20-vuotiailla ei ole rannekemaksuja.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita lajin pariin. Tervetuloa tatamille!

 

 

Ilmoittaudu