Judon kurssit ja jatkoryhmät aikuisille

Intensiivikurssi

Judon intensiivikurssi on erityisesti räätälöity 10 käyntikerran kurssi aikuisille. Kurssi sopii aloittelijoille ja aiemmin lajia harrastaneille kertauskurssiksi, sekä muiden kamppailulajien harrastajille judon tutustumiskurssiksi. Kurssilla kohotetaan kuntoa ja tutustutaan monipuolisilla harjoitteilla judon eri osa-alueisiin.     Kurssilla ei käytetä judopukua, vaan esim. verkkarit ja t-paita käyvät mainiosti treeniasuksi.

• Monipuolisia ja kovatempoisia fyysisiä harjoitteita koko vartalolle (jokainen harjoittelee oman kuntonsa mukaan).
  • Käsilukkoja, kuristuksia, sidontoja ja heittoja
  • Pysty ja -mattokamppailua
  • Kurssin

Kurssin hinta on 50 € sisältäen kulkurannekkeen. Harjoitukset maanantaisi ja keskiviikkoisin klo 19.30-21.00.

Intensiivikurssi alkaa 30.8.2021 klo 19.30.

Peruskurssi

Intensiivikurssin jälkeen voi jatkaa peruskurssilla, joka tähtää perustekniikoiden oppimiseen ja keltaisen vyön suorittamiseen. Peruskurssin voi aloittaa käymättä intensiivikurssia, mutta keltaisen vyön kokeet on ajoitettu niin että yhdessä intensiivikurssin kanssa minimiaika vyön suorittamiseen täyttyy.

• Mattojudon perusteet (sidonnat ja mattokamppailu)
  • Pystyjudon perusteet (käsi, lonkka ja jalkaheittoja) ja pystykamppailua
  • Hyvää ja monipuolista kehoa, koordinaatiota ja kuntoa kehittäviä harjoituksia
  • Kaatumiset eli ukemit eri suuntiin
  • Jäsenmaksu ja vakuutus sisältyvät peruskurssin hintaan.

Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeella.

Aikuisten tekniikka- ja randoriharjoitukset

Harjoitukset sopivat kaikille judon peruskurssin käyneille aikuisille. Tänne voi tulla harjoittelemaan joko rauhallisesti oman kunnon mukaisesti tai kovemmin. Turun Judoseurassa harjoittelee paljon mustavöisiä suomenmestaruusmitalisteja ja aktiivisia eritasoisia kilpailijoita.

Harjoitusajat

maanantaisin kilpatekniikka ja randori 18.00–19.30

tiistaisin tekniikkaharjoitukset 18.00-19.30

keskiviikkoisin kilpatekniikka ja randori 18.00–19.30

torstaisin kuntojudo ja randori 18.00-19.30

Ilmoittaudu mukaan joko peruskurssin ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla info@turunjudoseura.fi. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse

Muut ryhmät ja kurssit

Muita ryhmiämme ja kurssejamme ovat mm.

• Tyky-toiminta
  • Polttarit