Judon peruskurssit aikuisille

Aikuisten peruskurssi yli 15-vuotiaille

Judon peruskurssin harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikoisin 19.30–20.45. Kurssin kesto on noin 4 kuukautta (sisältää intensiivikurssin 5 viikkoa), jonka päätteeksi on mahdollista suorittaa judon keltainen vyö (5 k.).

Kurssi sisältää

• Mattojudon perusteet (sidonnat ja mattokamppailu)
  • Pystyjudon perusteet (käsi, lonkka ja jalkaheittoja) ja pystykamppailua
  • Hyvää ja monipuolista kehoa, koordinaatiota ja kuntoa kehittäviä harjoituksia
  • Kaatumiset eli ukemit eri suuntiin
  • Vakuutuksen

Judon peruskurssin (intensiivi + peruskurssi) hinta on 120 € + rannekemaksut (30 € rannekemaksulla voi käydä pelkän 10 kerran intensiivikurssin). Intensiivikurssiosalla ei tarvita judopukua, mutta peruskurssiosalla tarvitaan judoon soveltuva puku, jonka voi hankkia joko itse tai ostaa vetäjien kautta.

Ilmoittautua voi ilmoittautumislomakkeella.

Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse.

Aikuisten yleiset harjoitukset ja kilpatekniikkaharjoitukset

Harjoitukset sopivat kaikille judon peruskurssin käyneille aikuisille. Tänne voi tulla harjoittelemaan joko rauhallisesti oman kunnon mukaisesti tai kovemmin. Turun Judoseurassa harjoittelee paljon mustavöisiä suomenmestaruusmitalisteja ja aktiivisia eritasoisia kilpailijoita.

Harjoitusajat

maanantaisin kilpatekniikka ja randori 18.00–19.30

tiistaisin tekniikkaharjoitukset 18.00-19.30

keskiviikkoisin kilpatekniikka ja randori 18.00–19.30

torstaisin kuntojudo ja randori 18.00-19.30

perjantaisin tekniikka ja randori 18.00–19.30

sunnuntaisin mattojudo ja tekniikka 16.30–17.45

Judon intensiivi-peruskurssi alkaa 2.9.2019

Intensiivikurssi sisältää 10 harjoitusta 1,5 tuntia/kerta. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 19.30–21.00.

Intensiivikurssi sisältyy peruskurssiin, joka jatkuu 10 kerran jälkeen pukujen kanssa. 10 kerran jälkeen harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30–20.45. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua Liikuntakeskus Alfan sisäänkäyntiportin kautta.

Kurssi ei edellytä aikaisempaa taustaa kamppailulajeista, ja se sopii erinomaisesti myös naisille! Harjoitusvarusteeksi käyvät ensimmäisellä 10 kerralla t-paita ja verryttelyhousut.

Erityisesti räätälöidyn kurssin ohjelmaan kuuluu:

• Monipuolisia fyysisiä harjoitteita koko vartalolle. Kaloreiden lisäksi erityisesti keskivartalo saa kyytiä!
  • Käsilukkoja, kuristuksia, sidontoja ja heittoja
  • Pysty ja -mattokamppailua
  • Kaatumisen perusteet ja haastavia tasapainoharjoituksia
  • Kovatempoista fyysistä harjoittelua hyvällä sykkeellä (Harjoituksissa voit harjoitella oman kuntosi mukaan!)
  • Varsinaiseen peruskurssiosioon sisältyy judon perustekniikat (keltaisen ja oranssin vyön tekniikoita)

Koko kurssin (intensiivi + peruskurssi) hinta on 120 € + rannekemaksut (sisältää judoliiton vakuutuksen 31.8.2020 saakka). Pelkkä intensiivikurssin hinta on 30 € (sisältää rannekkeen ja 10 käyntikertaa).

Ilmoittaudu mukaan joko peruskurssin ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla jussi.valimaki(at)turku.fi. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse.

NICEJUDO jatkuu taas syksyllä 2019

NICEJUDO on naisille ja yli 13-vuotiaille tytöille tarkoitettu peruskurssi, joka harjoittelee kerran viikossa.

Kurssin hinta on 120 €, joka sisältää kaksi harjoittelukautta (syksy ja kevät). Judoliiton vakuutus sisältyy hintaan.

Harjoitukset sisältävät judollisia harjoitteita sekä kehonhallinta- ja  ketteryysliikkeitä. Jokainen voi harjoitella oman kuntonsa ja taitotasonsa mukaan. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi aiempaa lajitaustaa tai viimeisestä käynnistä on vierähtänyt tovi.

Harjoitukset vetää Ansku Paavilainen. Lisätietoja voi kysellä nicejudoturku(at)gmail.com.

Muut ryhmät ja kurssit

Muita ryhmiämme ja kurssejamme ovat mm.

• Tyky-toiminta
  • Polttarit