Nuorten ja lasten judo Turussa

Nuorten judon peruskurssi

Nuorten judon peruskurssi on erinomainen tapa kehittää nuoren motoriikkaa ja kuntoa turvallisessa ympäristössä. Ohjaamisesta vastaavat koulutetut ohjaajat.

Syksyn peruskurssi alkaa keskiviikkona 4.9.2019 klo 17.00. Varmista paikkasi kurssilta ja ilmoittaudu nopeasti!

Kurssin kesto iästä ja aktiivisuudesta riippuen 4–12 kk. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa keskiviikkona klo 17.00–18.00 ja sunnuntaina klo 15.30-16.30

Kurssin hinta on 220 €, joka sisältää ohjatun harjoittelun joko kevät- tai syyskauden ajan, Turun judoseuran jäsenyyden elokuun loppuun asti, judoliiton vakuutuksen sekä Judon Junioripassin. Judopuku ja vyökoe maksetaan erikseen.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella!

Lasten judo eli muksujudo (5–6-vuotiaat) ja U9-peruskurssi (7–8-vuotiaat) alkaa 5.9.2019

Syksyn muksujudoon mahtuu vielä mukaan! Harjoitukset ovat molemmilla ryhmillä torstaisin klo 17–18. Olethan ajoissa (10 min aiemmin) paikalla. Varustuksena käyvät verryttelyhousut ja t-paita.

Ilmoittaudu lasten judoon lomakkeella tai tulemalla harjoituksiin noin 10 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

Mitä muksujudo on?

Lasten judo eli muksujudo on Suomen judoliiton kehittämä liikuntamuoto alle kouluikäisille lapsille. Muksujudon lähtökohtana on tukea monipuolisesti lapsen liikunnallista kehitystä, kehonhahmotusta ja -hallintaa. Ryhmää vetävät koulutuksen käyneet ja liikunnasta kiinnostuneet muksujudo-ohjaajat.

Lasten judossa leikitään, liikutaan ja pidetään hauskaa. Judotekniikoista opetellaan kaatumista, toisen hallitsemista matossa ja muutamia heittoja. Tärkeinä periaatteina ovat myös käytöstapojen ja toisten kunnioittamisen opettelu. Judon avulla lapsi oppii toimimaan niin parin kanssa kuin ryhmän jäsenenä.

Kenelle Muksujudo on tarkoitettu?

Muksujudo on suunniteltu 5–6 vuotiaille lapsille. Aikaisempi liikuntatausta ei ole pakollista, vaikkei siitä haittaakaan ole. Aloittava ryhmäkoko on enintään 20 lasta, ja ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lasten judon ryhmä harjoittelee kerran viikossa torstaisin klo 17.00–18.00.

Voit ilmoittautua muksujudoon junioreiden ilmoittautumislomakkeella.

Junioreiden jatkokurssit

Peruskurssin jälkeen siirrytään jatkoryhmiin. Tällä hetkellä Turun judoseurassa harjoittelee 5 eritasoista junioriryhmää muksut mukaan lukien.

Jokaisessa ryhmässä on omat tavoitteensa kyseiselle kaudelle. Harjoituksissa opitaan uusia judotekniikoita, kerrataan jo opittuja asioita sekä harjoitellaan erilaisia koordinaatio- ja vartalonhallintaliikkeitä. Joka kerta opetellaan myös harjoitusotteluita eli randoreita.

Ryhmät on jaettu pääosin iän mukaan. Ryhmäjako menee ikäluokittain:

U9-U13 jatkoryhmä =  7-12-vuotiaat

U15-U18 jatkoryhmä = 13-17 vuotiaat

Harjoitusajat

• U9-U13 jatkoryhmä: harjoitukset ma ja ke klo 17.00–18.00 ja perjantaina klo 18.00-19.30
  • U15–U18 jatkoryhmän harjoitukset ma, ke ja pe 18.00–19.30

Kysy lisätietoja sähköpostitse!